Hobs MJOP software voor BREBO Bouw en Advies BV

BREBO Bouw en Advies, gevestigd in Utrecht, is een vastgoedadviesbureau en bouwbedrijf voor de bouw- en vastgoedsector. Voor eigenaar John Boon hebben we onder andere een MJOP-systeem mogen implementeren en zo bij kunnen dragen aan een efficiëntere werkomgeving. Hier lees je de complete cases met John Boon.

BREBO Bouw en Advies BV

BREBO Bouw en Advies biedt een allesomvattende benadering van vastgoed, waarbij zowel advies als bouwdiensten naadloos worden geïntegreerd. Als adviesbureau en bouwbedrijf combineert BREBO haar deskundigheid om op maat gemaakte oplossingen te bieden voor vastgoedprojecten. Met brede ervaring in vastgoedadvisering staat BREBO bekend om haar expertise in het opstellen van Meerjarenonderhoudsplannen (MJOP’s), die inzicht bieden in te verwachten onderhoudskosten. De adviesdiensten strekken zich uit tot duurzaamheid, waarbij BREBO oplossingen op maat biedt om te voldoen aan normen zoals Paris Proof en NTA 8800. Wat BREBO uniek maakt, is de synergie tussen advies en realisatie. Naast het verstrekken van advies heeft BREBO een eigen bouwafdeling, waarmee ze niet alleen adviseren, maar ook projecten daadwerkelijk realiseren, van transformaties tot nieuwbouw. Met volledige projectbegeleiding, van ontwikkeling tot nazorg, waarborgt BREBO een gestroomlijnde en efficiënte uitvoering, en zet hun expertise in vanaf het eerste advies tot de laatste bouwfase. BREBO Bouw en Advies is de partner die niet alleen adviseert met inzicht, maar ook de capaciteit heeft om deze adviezen om te zetten in tastbare, vakkundig en succesvol gerealiseerde vastgoedprojecten. Dit doen ze niet alleen voor de vastgoed- en bouwsector, maar ook voor de zorgsector, onderwijssector en tot slot de overheid.

John Boon | BREBO Bouw en Advies

Uitdagingen

Ondanks de meer dan 20 jaar ervaring, kent ook deze onderneming haar uitdagingen. “Onze voornaamste uitdagingen liggen in het domein van duurzaamheid. We streven ernaar om hierin te excelleren, vooral in lijn met de Paris Proof en NTA 8800 normen”. Duurzaamheid is een breed onderwerp waar tegenwoordig iedereen – bedrijven, overheden en individuen – mee te maken heeft.

Wat brengt BREBO Bouw en Advies bij Hobs?

“Tot op heden maakten we gebruik van een landelijk bekend programma. Na verloop van tijd merkte we echter dat dit programma tekortkomingen had. Onze feedback werd genegeerd en er was een gebrek aan proactieve ondersteuning. We zijn toen via via in contact gekomen met Hobs.”

Onze oplossing

Onze prioriteit is om te denken vanuit de behoeften van de klant en niet enkel vanuit de software. Het verzekert ons van op maat gemaakte oplossingen die aansluiten op de wensen en behoeften van de klant. Voor BREBO Bouw en Advies heeft dit geresulteerd in het introduceren van een efficiënter MJOP-systeem. Daarbij hebben ze bijvoorbeeld de beschikking om verschillende panden snel en eenvoudig met elkaar te vergelijken. Met overzichtelijk documentbeheer heeft iedereen ook snel toegang tot de juiste rapportages, welke ook nog eens eenvoudiger op te stellen zijn.

De ervaring met Hobs

“Het is aanzienlijk gebruiksvriendelijker dan het vorige programma. We kunnen nu efficiënter werken, panden eenvoudiger met elkaar vergelijken. De importfunctie is ook erg handig”. De meetbare voordelen van de overstap naar Hobs? “We zijn niet langer beperkt in onze mogelijkheden, iets wat bij het vorige programma wel het geval was. Bovendien biedt Hobs een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding vergeleken met andere aanbieders. En niet te vergeten: als we ondersteuning nodig hebben, is Hobs altijd snel bereikbaar”.

Het resultaat

Uiteraard zijn we tevreden dat we BREBO Bouw en Advies succesvol hebben kunnen helpen met een passende oplossing. Maar wat ons de meeste voldoening geeft, is de reactie wanneer we vragen of ze ons aan zouden bevelen: “Absoluut, dat doe ik zelfs nu al!”, aldus John Boon. “Het systeem is flexibel, rapportages zijn eenvoudig op te stellen en het is gebruiksvriendelijk. En hun klantenservice is uitmuntend, zeker in vergelijking met andere softwareleveranciers”.

Hobs is er ook voor jou!

Ook benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. Zowel de koffie als wij staan voor je klaar!