Blog

Als ontwikkelaar van MJOP-software, richten we ons op het aanreiken van oplossingen en inzichten voor vastgoedbeheer. Middels onze blogs bieden we meer inzicht in functionaliteiten, gaan we in op veel gestelde vragen en belichten we hoe onze diensten oplossingen biedt voor de uitdagingen in de wereld van vastgoedbeheer.

FAQ: Hoe gebruik ik sneltoetsen in Hobs?

Hobs beschikt over verschillende sneltoetsen die jou het werken eenvoudiger maakt. Hier vind je verschillende sneltoetsen en hoe je ze kunt gebruiken.
Lees meer

Verdeelsleutels binnen de MJOP-software, hoe werkt dat?

Voor VvE-beheerder kan het toewijzen van gemeenschappelijke kosten aan de juiste verdeelsleutel binnen de meerjarenonderhoudsbegroting (MJOB) een ingewikkelde opgave zijn. De activiteit van een VvE vereist een transparante en eerlijke verdeling die past bij de afspraken zoals vastgelegd in de akte van splitsingen en het huishoudelijke reglement.
Lees meer

Krijg je moeilijk inzicht in alle zorgplichten? Wij zijn hier om jou te helpen

Als vastgoedeigenaar of beheerder van een gebouw ben je verantwoordelijk voor de veiligheid en gezondheid van jouw gebouw. Dit is jouw zorgplicht. Maar, hoe blijf je op de hoogte van alle eisen, keuringen en inspecties en zorg je dat jouw gebouwen hieraan voldoen? Gelukkig kan een Meerjarenonderhoudsplan (MJOP) software jou hierbij helpen.
Lees meer

8 onmisbare stappen die jou helpen bij het opstellen van een betrouwbare MJOP

Een goede MJOP betrekt alle onderhoudsgevoelige bouwdelen en biedt een overzicht van de te ondernemen onderhoudswerkzaamheden op korte- én lange termijn. Maar welke informatie heb je nu nodig om dit een betrouwbaar instrument te laten zijn?
Lees meer

Hobs maakt het onderhoud van vastgoed overzichtelijk

Weten wat Hobs voor jou kan betekenen?

Neem contact met ons op