Cases

Bij Hobs zijn we trots op wat we doen. En dit delen we graag met jou! Zo kunnen wij laten zien wat we al voor anderen hebben kunnen betekenen en krijg jij een beeld van wat er allemaal mogelijk is.

Natuurlijk bieden wij veel meer dan de voorbeelden die hier gegeven zijn. Loop jij met een bepaald vraagstuk, maar staat deze niet tussen de cases? Neem gerust contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

Implementatie MJOP-systeem voor Asbo Advies

Asbo Advies is een adviesbureau voor bouw en onderhoud van gebouwen. Voor Asbo hebben we een MJOP-systeem geïmplementeerd met onder andere als resultaat dat ze nu sneller gegevens kunnen filteren en verschillende softwarepakketten kunnen integreren. Dit heeft ervoor gezorgd dat de efficiëntie binnen ASBO aanzienlijk verhoogd is. Lees hieronder de volledige case, toegelicht door Asbo directeur Dion de Been.
Lees meer

Hobs MJOP software voor BREBO Bouw en Advies BV

BREBO Bouw en Advies, gevestigd in Utrecht, is een vastgoedadviesbureau en bouwbedrijf voor de bouw- en vastgoedsector. Voor eigenaar John Boon hebben we onder andere een MJOP-systeem mogen implementeren en zo bij kunnen dragen aan een efficiëntere werkomgeving. Hier lees je de complete cases met John Boon.
Lees meer

Hobs maakt het onderhoud van vastgoed overzichtelijk

Weten wat Hobs voor jou kan betekenen?

Neem contact met ons op