Over ons

We ontwikkelen innovatieve software die inzicht biedt en helpen gebouwen en vastgoed bruikbaar te houden voor toekomstige generaties. Door onze gedrevenheid en ervaring weten we alles van software en werken we graag samen met onze klanten en partners om waardevolle tools te bouwen.

Samen aan de toekomst

Contacteer ons

Het exploiteren van gebouwen speelt een belangrijke rol in het vormen van de toekomst. We staan er niet altijd bij stil, maar de gebouwen waarin we wonen,werken en leven, zijn vaak al tientallen, soms honderden jaren oud en gebouwd door de generaties voor ons. Vastgoedbeheer is de sleutel tot het bruikbaar houden van deze gebouwen voor toekomstige generaties.

Met het online platform van Hobs dragen we daar graag een steentje aan bij. Bij Hobs halen we onze energie uit het ontwikkelen van innovatieve en gebruiksvriendelijke software. Software die jou het inzicht geeft. Met deze integrale oplossing leveren wij jou het gereedschap dat jou in staat stelt je werk beter én sneller te doen.

Door onze grote gedrevenheid en ruime ervaring weten we alles van software en de mogelijkheden die het biedt. Maar om tools te bouwen die echt van waarde zijn in het dagelijks leven begin je bij de mensen die het dagelijks werk verrichten. Daarom werken we graag samen met onze klanten en partners. Samen ontwikkelen we software die ons helpt onze manier van leven te onderhouden en te bouwen aan een mooie toekomst.

Ons team

Ons team bestaat uit enthousiaste professionals met een passie voor ons vakgebied. We werken samen om onze klanten de beste service en oplossingen te bieden. Hieronder stellen we ons graag aan u voor.

Roy Vredegoor

René Schouten

Saul Janssen

Een gebruiksvriendelijke omgeving met toegankelijke support

Met de gebruiksvriendelijke en intuïtieve omgeving van Hobs beheer je overzichtelijk verschillende vastgoedprojecten vanuit één vertrouwde omgeving. Zo helpt Hobs jou efficiënter te werken, waardoor je je werk beter kunt doen voor meer opdrachtgevers.

Hobs is ontwikkeld om het beheer van vastgoed zo makkelijk mogelijk te maken. Loop je desondanks ergens tegenaan, dan is onze support afdeling tijdens kantooruren altijd bereikbaar om je verder te helpen.